Piet Huis Jachthaven  -  Aalsmeer / Westeinderplassen

 

foto steigers              stalling piethuis jachthaven 25        Botenoverkappingen1

Piet Huis Jachthaven is gevestigd op Uiterweg 134 en is gesitueerd aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer met direkte verbinding naar de Westeinderplassen. Deze prachtig in het groen gelegen Jachthaven biedt een ontspannende sfeer in een rustige omgeving. Wij bieden u mooie ligplaatsen met "private parking", parkeren bij de boot. Zo de spullen vanuit de kofferbak in de boot! De toegang tot de Jachthaven wordt geregeld via een slagboom.

De persoonlijke service en kwaliteit die wij leveren zijn kenmerken van onze werkwijze. Wij bieden full service, compleet bootonderhoud in samenwerking met diverse gespecialiseerde partijen.

Wij bieden u jaar rond de mogelijkheid de boot te stallen. Dat geeft voordelen in de aanloop van winter naar zomer en vice versa. We definiëren ons als een "zelfstandige" stalling, die waar nodig extra service biedt aan haar klanten in de vorm van aandacht, hulpmiddelen en technische assistentie. Wij zijn niet bijzonder groot, maar ook niet klein. De mensen kennen elkaar nog.

Wij bieden u uitstekende parkeergelegenheid, zowel direct bij de boot als overdekt in de loods. Ook uw visite is welkom.

Wij hebben 8 botenhuizen variërend voor boten  van 7 tot ca. 9 meter. Heerlijk zo uit uw auto in de boot en wegvaren maar.

Stalling jaarrond geeft voor u alle voordelen die u zoekt, namelijk alles onder één dak met één aanspreekpunt.

Aalsmeer - Westeinderplassen

De ligging van Piet Huis Jachthaven biedt een startpunt voor verschillende dagtrips met de boot. U vaart makkelijk een rondje Leiden, Amsterdam, Kaag/Braassem, Katwijk of gewoon heerlijk op de Westeinderplassen. Wij helpen u graag met routekaartjes of verdere uitleg. Het centrum van Aalsmeer is op loopafstand en kan gemakkelijk vanuit de Ringvaart benaderd worden met de boot. Direct aan de kade bevindt zich een Albert Heijn.

Klik op hier voor de Nieuwsbrief  Winterstalling 2023-2024 

Download hier de informatiebrochure